Könnyű, gyors és biztonságos

Paypal használati útmutató. Webáruházunk Paypal elfogadóhely, mely rendszer világszerte az egyik legnépszerűbb fizetési lehetőség az internetes vásárlások esetén. Alkalmazásával vásárlóink számára az egyik legkedvezőbb és a legbiztonságosabb rendszert tudjuk nyújtani. Hazánkban még kevésbé elterjedt, de a nemzetközi vásárlások leginkább elismert módjai között található. Népszerűségének oka, hogy a Paypal könnyű, gyors, és biztonságos. Használatával a bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat a Paypal oldalán kell közölni a vásárláshoz, melyek a webáruházunk számára rejtve maradnak.

1. PayPal felhasználói név és jelszó segítségével bonyolítható le a vásárlás, melynek ellenértéke a felhasználó Paypal egyenlégből fizeti ki.

2. Amennyiben a vásárló nem rendelkezik Paypal fiókkal, lehetőség van a bankkártya adatok megadásával kiegyenlíteni a vásárlás ellenértékét. Hasonlóan más online bankkártyás fizetőoldalakhoz, pl. OTP, CIB.

Hogyan használd

Az Anita Virágbolt webáruházban történő vásárlás során a számlázási, szállítási cím megadása és a szállítási mód kiválasztása után nyílik lehetőség a vásárlás rögzítésére és a kártyás fizetési folyamat elindítására.

  • A fizetési módnak válasszuk a PayPal-t.
  • Miután elolvastuk és megértettük, fogadjuk el a Használati feltételeket:

Lehetősége van üzenetet mellékelni a megrendelése mellé, kérjük adjon itt meg minden olyan extra információt. Ez alatt értjük pl.

– Kinek adhatjuk oda a csokrot, ha esetleg a címzett nem tartózkodik a megadott helyen

– Milyen üzeneted mellékeljünk a virágküldeményhez, írjuk-e ezt rá az ön által megrendelt üzenőkártyára, stb.

Kattintsunk a Megrendelés megerősítése gombra. Webböngészőnk átirányít minket a www.paypal.com oldalra.

A vásárlás befejezése a PayPal oldalán történik. Ebben a szakaszban történik meg a fizetés a PayPal -on keresztül. Amennyiben rendelkezik Paypal fiókkal, bejelentkezhet és Paypal egyenlegével vagy bankkártyája felhasználásával tudja a fizetést kiegyenlíteni.

 

paypal fizetés

Amennyiben nem rendelkezik Paypal fiókkal, akkor a Paypal oldalán meg kell adnia bankkártya adatait és személyes adatait a fizetéshez.

A www.paypal.com oldalon válassza a Don’t have a Paypal account opciót. (Fontos! Ez csak abban az esetben működik, ha a bank illetve hitelkártyája nincs Paypal felhasználói fiókhoz regisztrálva. Ha a kártyája regisztrálva van Paypal fiókhoz, be kell jelentkezni ebbe a fiókba és azon keresztül kell fizetni)

A szükséges adatok megadása után a Review and Continue gombra kattintva lehet kezdeményezni a fizetést

paypal fizetés regisztráció nélkül

Mindkét esetben még meg lehet szakítani a vásárlást a “Cancel and return to” gombra kattintva és visszatérni az Anita Virágbolt webáruházba.

Ebben az esetben a vásárló kosarának tartalma törlésre kerül. Lehetőség van a vásárlási folyamatot előröl újra elkezdeni.