1–12 / 66 találat

Szeretet virágok

Az emberek az idők kezdete óta ajándékoznak egymásnak virágot, a vágy-, a hűség- és a szeretet jelképeként. A virágokkal gondolatokat, érzéseket fejeznek ki.

Fehér rózsa: tiszta szeretet, távolságtartás, ártatlanság – ezeket jelképezi a fehér szirmú rózsa, amely lehet az újrakezdés jele is, de búcsút és lemondást is kifejezhet.

Sárga rózsa: A barátság és a plátói szerelem szimbóluma, de bocsánatkérés kifejezésére is „használható”. Ezekből az is következik, hogy kizárólag csak a megfelelő személynek illik ajándékozni.

Százszorszép: Egy virág, amelynek semmilyen negatív jelentést nem tulajdonítanak. A tisztaság és az ártatlanság tökéletes szimbóluma, a halhatatlan szerelem jelképe.

Tulipán:  Egy csokor vörös tulipánnal bárki kifejezheti szerelmet, de ezenkívül a ragaszkodást, az elmélkedést is szimbolizálja. A fekete tulipán annyira ritka, hogy ha valaki ilyen csokrot kap, biztosra veheti, hogy mindennél drágább személyként tekint rá az ajándékozó fél.

8.000Ft

Cserepes virágok

Azélea

5.000Ft
4.000Ft
8.000Ft

Cserepes virágok

Mini Guzmánia

5.000Ft

Virágcsokrok

Orchidea csokor

4.500Ft

Virágcsokrok

Királyliliom csokor

7.000Ft
Adventi népszerű termék

Cserepes virágok

Mikulásvirág

3.500Ft
15.000Ft

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek abban, hogy minél jobb szolgáltatást nyújtsunk önnek. Az Adatvédelmi tájékoztatót elolvastam, megértettem és elfogadom! Amennyiben nem fogadja el az adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat, kattintson ide >> Nem fogadom el
Bezárás